Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Χαλκιδική στα Γιάννενα

xalkidikiΗ Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Ιωαννίνων στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2014 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων (μπροστά από την Περιφέρεια).
Ακολουθεί το κάλεσμα της πρωτοβουλίας:
Καλούμε κάθε συμπολίτη, κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο ενάντια στην λεηλασία του φυσικού και κοινωνικού πλούτου, κάθε συλλογικότητα και φορέα που βιώνει καθημερινά τις συνέπειες της μνημονιακής επίθεσης στις ζωές μας και τη φύση, να συμμετάσχει στη συγκέντρωση.
Την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2014 οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης καλούν όλους και όλες σε πορεία στον Κάκαβο. Σε μια πορεία για να δούμε και να συνειδητοποιήσουμε την καταστροφή που συντελείται στη Χαλκιδική. Η συγκέντρωση του Σαββάτου στα Γιάννενα γίνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης στους κατοίκους και τον αγώνα τους. Λέμε όχι στη λεηλασία της φύσης και της ζωής. Να μην ασκηθεί καμία δίωξη στους κατοίκους και τους αλληλέγγυους που αντιστέκονται στα σχέδια κράτους και εταιρειών.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Επικοινωνία: protovouliagiannenaxrisos@hotmail.gr,
facebook: Γιάννενα αλληλέγγυα στη Χαλκιδική, Τα Γιάννενα λένε όχι στον χρυσό (σελίδα).

Ανοιχτή συνέλευση κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα
στον κοινωνικό χώρο ‘μπαχτσέ΄(στοά Σάρκα, είσοδος από Ν. Ζέρβα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *